Βάφτιση

«Μια βάφτιση…. Παραμυθένια!» Ήταν η ιδέα που είχε σφηνωθεί στο μυαλό του πιο διάσημου παραμυθά, του Ματθαίου Μπιμπλ. Ήθελα πραγματικά η βάφτιση σας να είναι σαν αυτές τις υπέροχες ιστορίες που μόνο αυτός σκαρφίζεται. «Θα βάλω όλη μου την Φαντασία και θα φέρω μαζί μου εκτός από την φτερωτή μου πέννα, όλα τα σύνεργα των παραμυθιών» μονολόγησε με στόμφο!

 

Για την μοναδική αυτή ημέρα για εσας και τους αγαπημένους σας, μπορείτε να διαλέξετε εάν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας θα παρουσιαστεί σαν κεντρικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους ή αν θα απευθύνεται μόνο στα παιδιά, δίνοντας χώρο και χρόνο στους γονείς και συνοδούς.

 

Το show βάφτισης περιλαμβάνει παιχνίδια, διαγωνισμούς, χορό και πολύ μα πολύ γέλιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για ταιριάξουμε το θέμα της βάφτισης σας με τις κατάλληλες δράσεις.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newsletter new

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.