Προωθητικές ενέργειες

Η δημιουργική μας ομάδα είναι εδώ για να σχεδιάσει και διαμορφώσει την δική σας προωθητική ενέργεια. Δείτε παρακάτω ένα μικρό δείγμα απο τις προτάσεις μας.

Κατασκευές

Η δημιουργική μας ομάδα, θα φροντίσει για την σύλληψη αρχικά και στη συνεχεία για την υλοποίηση μιας πρωτότυπης ιδέας, που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σας. Αναλαμβάνουμε εξ ολόκληρου την υλοποίηση αυτής της ιδέας με τον σχεδιασμό και την κατασκευή stand, προωθητικού υλικού, σκηνικών και ειδικών κατασκευών.

Προώθηση – Προωθητές

Η ομάδα των ανεμοσκορπισμάτων φέρνει φρεσκάδα και όρεξη στην προώθηση των προϊόντων σας. Φέρνει πρωτότυπες ιδέες για να ταιριάξουν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και τις πλαισιώνει με τα κατάλληλα άτομα για να γίνει αποτελεσματικά η δράση που επιθυμείτε. Από τους απλούς προωθητές μέχρι τους εμψυχωτές και τους street artists όλοι οι συνεργάτες μας, λόγο πείρας, έχουν ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες που σημαίνει και μια πιο δυναμική και πολύ ευχάριστη προσέγγιση σ’ αυτό που λέμε προωθητική ενεργεία. Οι εμψυχωτές μας λογω των εμπειριών που έχουν αποκομίσει από τις παιδικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη εξοικείωση με την διαχείριση πλήθους και αντιμετωπίζουν κάθε κατάσταση με χιούμορ , ευγένεια και ένα πλατύ χαμόγελο.

Μασκώτ & Κοστούμια

Εάν εξυπηρετεί τους στόχους της προωθητικής δράσης σας, μπορείτε να χρησιμοποιήστε κάποιο από τα κουστούμια ή τις Μεγαλοστολές από το βεστιάριο μας, αλλιώς μπορείτε πάντα να αναθέσετε στην δημιουργική ομάδα μας να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ο,τι είδους στολή ταιριάζει με την καμπάνια σας.

Δημιουργία βιτρίνας

Η δημιουργική μας ομάδα μπορεί να σχεδιάσει και να διαμορφώσει τις βιτρίνες του καταστήματος σας ανάλογα με την εποχή ή κάποιο θέμα που θεωρείτε ότι ταιριάζει

Shop In A Shop

Δημιουργία ενός branded χωρου για τα προϊόντα σας, εντός ενός μεγαλύτερου εμπορικού καταστήματος. Στο παρελθόν έχουμε διαμορφώσει τμήμα super market για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων ή έχουμε κατασκευάσει προσωρινά καταστήματα μέσα σε εμπορικά κέντρα.

Εγκαίνια

Διαλέγουμε προσεκτικά δράσεις που ταιριάζουν στα εγκαίνια του καταστήματος σας και επικοινωνούμε την έναρξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Οι εμψυχωτές μας χρησιμοποιούν σενάρια προσέγγισης και ενημερώνουν μεγάλο αριθμό περαστικών, ενώ παράλληλα μπορούμε να προσθέσουμε, κάποιο θέαμα, εργαστήριο ή εξτρα παροχή για να κερδίσουμε την προσοχή του κοινου.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newsletter new

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.