Επιστημονικό πάρκο

AUGMENTED REALITY SANDBOX

Ένα ξεχωριστό εργαστήρι για παιδιά κάθε ηλικίας, που αποτελείται από μια αμμοδόχο, επαυξημένης πραγματικότητας. Στην αμμοδόχο προβάλλεται ένας χάρτης και καθως οι συμμετέχοντες παίζουν με τα φτυαράκια και τις τσουγκράνες ο χάρτης αλλάζει. Όσο σκάβει κανείς, φτιάχνει λίμνες , όσο πιο ψηλά κάνει τα βουναλάκια, τόσο πιο πιθανό είναι να έχουν χιόνι στην κορυφή. Ένα εντυπωσιακό διαδραστικό εργαστήρι, όπου προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

BootOn – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ

Σε αυτό το απίθανο παιχνίδι, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ταχύτητα αντίδρασης, δηλαδή τα αντανακλαστικά τους και να την μετρήσουν με τρόπο επιστημονικό!. Το BootOn, είναι ουσιαστικά ένα διαδραστικό παιχνίδι ταχύτητας, όπου πρέπει κανείς να πατάει τα κουμπιά που φωτίζουν, πάνω στον τοίχο αντανακλαστικών, όσο πιο γρήγορα μπορεί… Στην αρχή τα φωτάκια αναβοσβήνουν με αργό ρυθμό και όσο ο διαγωνιζόμενος πατά τα κουμπιά, προκύπτουν πιο περίπλοκοι συνδυασμοί… που απαιτούν όχι μόνο τα χέρια, αλλά και τα πόδια η ακόμα και την μύτη του παίκτη…

 

Είστε έτοιμοι για την πιο απίθανη δοκιμασία. Το σκορ του κάθε παίκτη σημειώνεται σε πίνακα και καθένας προσπαθεί να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ GRAND PRIX

Ένας διαφορετικός αγώνας ταχύτητας. Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να βρεθεί πίσω από το κοκπιτ μιας Formula 1, να αναμετρηθεί σε μια πίστα αυτοκινήτων και να νιώσει την αδρεναλίνη του ‘‘να φτάνει στα κόκκινα’’ .

 

Τώρα όμως, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να ζήσουν το όνειρο τους! Γιατί όλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σ’ έναν ξέφρενο αγώνα ταχύτητας, βγαλμένο απ ευθείας απ την παιδική φαντασία.

 

Ένας μεγάλος αυτοκινητόδρομος με ηλεκτρικά αυτοκινητάκια στήνεται στον χώρο σας. Δίπλα από την πίστα στερεώνονται ποδήλατα. Το κάθε ποδήλατο είναι συνδεδεμένο με ένα από τα αγωνιστικά που βρίσκονται στην πίστα και οι διαγωνιζόμενοι το μονό που πρέπει να κάνουν είναι πετάλι! Όσο πιο γρήγορα κάνουν πετάλι οι πιλότοι τόσο πιο γρήγορα τρέχουν και τα αγωνιστικά στην πίστα, γιατί η οδήγηση θέλει και φυσική κατάσταση. Μπορούμε να κάνουμε γρήγορα πετάλια, για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ ταχύτητας;

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ

Άλλη μια μέρα στο εργαστήρι του Dr Gafa και ο αστείος επιστήμονας θα ανακατέψει λογής λογής υλικα, προκαλωντας έναν μικρό πανικό! Ευτυχώς που είναι τα παιδιά μαζί του για να τον βοηθήσουν να φτιάξει την πιο γυαλιστερή, γλιστερή χρωματιστή χλαπάτσα που έχετε δει ποτέ.

ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΟΙ

Τα παιδιά με την βοήθεια του Δρ Γκάφα ταξιδεύουν εκατομμύρια χρόνια πίσω και γνωρίζουν τα μεγάλα ερπετά που κατοικούσαν τον πλανήτη μας. Ένα εργαστήρι με θέμα την παλαιοντολογία και τους δεινοσαύρους. Τα παιδιά μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια και τις γκάφες του πρωταγωνιστή μας, ανακαλύπτουν υπέροχα πράγματα για το για τους τρομερούς αυτούς γίγαντες του παρελθόντος, παίρνουν μέρος σε μια ανασκαφή, ανακαλύπτουν αβγά δεινοσαύρων και παρακολουθούν μια έκρηξη ηφαιστείου.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newsletter new

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.