Αποκριάτικες εκδηλώσεις Δήμων

Ξυλοπόδαροι

Πανύψηλοι Ξυλοπόδαροι με φανταχτερές στολές, τριγυρίζουν και χαιρετούν από ψηλά, σκορπίζοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όλοι θαυμάζουν επιβλητική τους παρουσία και κανένας δε χάνει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους. Μπορείτε να επιλέξετε εντυπωσιακά κουστούμια για τους ξυλοπόδαρους, από το βεστιάριο μας.

Μίμοι – Ζογκλέρ

Περιστρεφόμενες κορύνες, ιπτάμενα μπαλάκια, δαχτυλίδια και κορδέλες που γυρίζουν και χορεύουν στον αέρα είναι μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ένας ζογκλέρ για να μας καταπλήξει. Ενώ ο μίμος μπορεί να χρειάζεται μόνο μια γκριμάτσα για να μας κάνει να ξεκαρδιστούμε στα γέλια. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα των συνεργατών μας.

Μασκώτ

Μια, δυο, τρεις, πέντε, δέκα υπέροχες μασκώτ τριγυρίζουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου, σκορπίζοντας χαμόγελα και προσφέροντας ένα τέλειο θέμα για φωτογραφία. Μπορείτε να διαλέξτε όποια μεγαλοστολή σας αρέσει, από την πλούσια συλλογή μας.

Παρέλαση

Χαρούμενοι κλόουν, πανύψηλοι ξυλοπόδαροι και χνουδωτές μασκώτ, ξεχύνονται στους δρόμους του δήμου σας, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με το κέφι τους.

Παρουσιαστής παρέλασης

Ένας έμπειρος εμψυχωτής κοινού αναλαμβάνει να κάνει την εκφώνηση και τη περιγραφή τη ς αποκριάτικης παρέλασης.

Παραστάσεις – Αποκριάτικα πάρτι

Αστείοι Κλόουν με τις γκάφες και τις σκανδαλιές τους ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους, με μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορευτικούς διαγωνισμούς. Για αυτό φορέστε άνετα παπούτσια, το κέφι σας, το αποκριάτικο κουστούμι σας και ετοιμαστείτε να περάσετε αξέχαστα με πολύ χορό και με πολύ μα πολύ γέλιο…

Ηχητική κάλυψη

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ζητήσετε τις προτάσεις μας.

Άρματα

Ζητήστε από την δημιουργική ομάδα των ανεμοσκορπισμάτων να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το άρμα που θέλετε, για την αποκριάτικη παρέλαση… Γιατί όχι και τον καρνάβαλο;
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newsletter new

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.