Ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία

Σκηνικά από Φελιζόλ

Κάνοντας γλυπτική πάνω σε φελιζόλ και με την κατάλληλη επεξεργασία κατασκευάζουμε τρισδιάστατα σκηνικά, που μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο. Με την τεχνική αυτή, που χρησιμοποιείται στον κινηματογράφο και το θέατρο μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε, σε ο,τι διάσταση επιθυμείτε και να δημιουργήσουμε τα πιο αληθοφανή σκηνικά.

Θεατρικά Κουστούμια

Με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, από τον σχεδιασμό και το ράψιμο των δικών μας στολών, εμείς και οι συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε την δημιουργία εξειδικευμένων θεατρικών κουστουμιών και κάθε είδους στολής.

Κατασκευή μασκώτ

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μεγαλοστολής είναι μια περιπλοκή διαδικασία που απαιτεί εφευρετικότητα και χρήση πολλών τεχνικών. Η κατασκευή μασκώτ γίνεται εξ ολοκλήρου στο χέρι και συνδυάζει το αισθητικό αποτέλεσμα με την εργονομική κατασκευή της στολής, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newsletter new

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.