Άγιος Βασίλης

Αυτές τις γιορτές όπως και κάθε χρόνο, ο αγαπημένος όλων των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης με την εντυπωσιακή του στολή, και το βροντερό του γέλιο, θα βρίσκεται κοντά σας, σκορπίζοντας χαρά σε όλους τους μικρούς και μεγάλους.

 

Στα Ανεμοσκορπίσματα μπορείτε να διαλέξετε μια από τις 3 πολύ ενδιαφέρουσες εκδοχές του πολυαγαπημένου άγιου, που προσφέρουμε:

 

1) Ο Αληθινός Αγιος Βασιλης… παίρνει σάρκα και οστά με την βοήθεια ενός ηθοποιού, με έμπειρα στο παιδικό θέατρο, που έχει φυσικά το κατάλληλο παρουσιαστικό. Ο Αληθινός Αγιος βασιλης φοράει την χειροποίητη στολή του και γνωρίζει μικρούς και μεγάλους, με μάτια που χαμογελούν.
2) Ο αγιος βασιλης μας: Ένας έμπειρος διασκεδαστής μας φορά μια εντυπωσιακή στολή, ραμμένη στο χέρι τα κατάλληλα αξεσουάρ και ζωντανεύει τον χαρακτήρα που λατρεύουν όλα τα παιδιά. πολυαγαπημένος Άγιος βασιλης μας, με το χαρακτηριστικό γέλιο του και το κουδούνι του μοιράζει τα δώρα, φωτογραφίζεται με όλους και με την βροντερή του φωνή, εύχεται καλά Χριστούγεννα.

 

3) Ο Λούτρινος Άγιος Βασίλης: Η τρίτη εκδοχή του πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων είναι μια χνουδωτή μεγαλοστολή με χαρακτηριστικά καρτούν, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newslettericon

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.