Δημιουργικά εργαστήρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΝΚΑΡΔΑΣ

Όταν ζωγραφίζουν τα παιδιά στο χαρτί φτιάχνουν αριστουργήματα κι εμείς θέλουμε να τα κρατήσουμε για πάντα, οπότε πρέπει να τα φυλάξουμε να μην χαθούν, να προσέξουμε να μην βραχούν… εκτός αν… εκτός αν θα μπορούσαμε τις ζωγραφιές των παιδιών στο χαρτί να τις μεταμορφώναμε με κάποιο μαγικό τρόπο σε κόσμημα. Ας πούμε σε κονκάρδα. Γίνεται άραγε κάτι τέτοιο; Θα πρέπει να επισκεφτείτε το Εργαστήρι Κονκάρδας

ΝΙΦΑΔΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Με πολύχρωμες νιφάδες από πατάτα οι καλεσμένοι σας φτιάχνουν μοναδικές κατασκευές, αξεσουάρ ή ψηφιδωτά με το πιο πρωτότυπο υλικό.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΓΙΚΩΝ

Με την βοήθεια του πιο αστείου μάγου τα παιδιά κατασκευάζουν και μαθαίνουν το πρώτο τους μαγικό τρυκ, μια φανταστική οπτική ψευδαίσθηση

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ

Τα παιδιά μαζί με τους διασκεδαστές μας φτιάχνουν τους αγαπημένους τους ήρωες σε μαριονέτα. Ένα παιχνίδι που θα τους κρατάει συντροφιά όλα τον χρόνο.

POP UP ΚΑΡΤΑ

Φέτος οι ευχές των παιδιών θα φτάσουν σε όλους όσους αγαπούν όχι με τις απλές και συνηθισμένες κάρτες που ξέρουμε όλοι, αλλά με μια κατασκευή που θα εντυπωσιάσει αφού θα πετάγονται κυριολεκτικά μόλις κάποιος ανοίξει την κάρτα.

ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ

Με την βοήθεια των διασκεδαστών μας τα παιδιά μεταμορφώνονται σε σπουδαίους σεφ, φορούν σκουφάκια και ποδιές και φτιάχνουν τις αγαπημένες τους λιχουδιές χρησιμοποιώντας ως πρώτη υλη τα Πλαστοζυμαράκια. Φυσικά την τελευταία λέξη στις σπεσιαλιτέ των παιδιών έχουν οι γονείς και συνοδοί τους που αναλαμβάνουν την παρουσίαση των πιάτο.

ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ

Με την βοήθεια των διασκεδαστών μας, οι λιλιπούτιοι επισκέπτες του εργαστηρίου, θα φτιάξουν πλαστελίνη με αλεύρι και χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ένα απίθανο μαγικό… μαγειρικό εργαστήρι.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΥΚΛΑΣ

Οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν, στο εργαστήρι κατασκευής κούκλας, με διάφορα υλικα. Αφού τα παιδιά φτιάξουν τις δίκες τους κούκλες θα μπορούν να πάρουν μέρος και σε ένα σύντομο σεμινάριο κουκλοπαικτικής, οπού θα εξασκηθούν στο χειρισμό της κούκλας, που μόλις κατασκεύασαν.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newsletter new

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.