Χριστουγεννιάτικα χωριά

Κάθε χρόνο, τα Ανεμοσκορπίσματα, φορούν τα γιορτινά τους και ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να μεταφέρουν την μαγεία των Χριστουγέννων. Σκανδαλιάρικα ξωτικά, Άγιοι Βασίληδες, τάρανδοι, χιονάνθρωποι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι μεταμορφώνουν την κάθε πλατειά ή αίθουσα που μας φιλοξένει, σε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

 

Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη συνεργασία.

 

Η ανάγκη δημιουργίας στην Ελλάδα ιδιαίτερων χώρων, θεματικών πάρκων, μεγάλων εκδηλώσεων, παραστάσεων αλλά και δράσεων με ζωντάνια και κέφι, που θα παρέχουν σε παιδιά, σε νέους και σε ενήλικες, τα πιο ξεχωριστά και πιο παραμυθένια Χριστούγεννα, «γέννησαν» μια μοναδική συνεργασία.
Τα Ανεμοσκορπίσματα σε συνεργασία με τους Dream Workers δημιουργούν νέες συνθήκες στον εορτασμό των Χριστουγέννων στην Ελλάδα. Δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε χριστουγεννιάτικη γιορτή και σε κάθε πόλη να παρουσιάσει κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο και ιδιαίτερα ελκυστικό. Με τις νέες προτάσεις τους συμβάλλουν καθοριστικά στη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητα των εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν πρωτότυπα και ποιοτικά τις επιλογές των μικρών και μεγάλων επισκεπτών. Οι προτάσεις αφορούν συγκεκριμένες και προσεκτικά σχεδιασμένες δράσεις, εκδηλώσεις, μικρά και μεγάλα θεματικά πάρκα, παραστάσεις, διαδραστικά εργαστήρια αλλά και θεματικές κατασκευές που σε σχεδιασμό, δημιουργία και υλοποίηση φέρουν την πολύτιμη υπογραφή των Dream Workers και των Ανεμοσκορπισμάτων.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

    newsletter new

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας περιπέτεια!

      Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.